Sisustus

Sisustus

Ovelus-paneelijärjestelmä on sisustajan unelma. Aitoa puuta tyylikkäänä design-tuotteena, jonka värimaailman saat valita useista upeista vaihtoehdoista juuri sisustukseesi sopivaksi! Ovelus-tuotteet on suunniteltu vastaamaan tämän päivän sisustustarpeisiin sekä linjakkaalla ulkonäöllään että monikäyttöisellä väripaletilla, joka mahdollistaa Ovelus-paneelituotteiden yhdistelyn upeaksi osaksi tyylikästä, modernia sisustusta.

Materiaali

Aito puupinta koetaan arvokkaaksi osaksi sisustusta. Vaikka puun käyttö suomalaisissa sisustuksissa on vuosikymmenten saatossa kehittynyt luonnonvärisistä mäntypinnoista tyylikkäästi viimeisteltyihin puutuotteisiin, ei suomalaisten rakkaus aitoa puuta kohtaan ole kadonnut. Päin vastoin.

Aito puupinta tuo oikein käytettynä sisustukseen ajatonta tyylikkyyttä ja lämminhenkistä tunnelmaa. Puu on lämmin, rauhoittava materiaali, jolla on useita huonetilan viihtyvyyttä parantavia ominaisuuksia. Puulla on kyky tasoittaa huoneilman kosteustasapainoa sekä positiivinen vaikutus tilan akustiikkaan. Lisäksi puulla on antibakteerisia vaikutuksia.

Sisustuksessa käytettyjen puupintojen on tutkitusti todettu alentavan tilassa koettuja stressitasoja ja parantavan huoneilman laatua. Samaa vaikutusta ei ole puukuvioiduilla tuotteilla, kuten laminaateilla, vinyyleillä tai mdf-paneeleilla.

Muotoilu

Läpileikkaus suomalaiseen muotoiluun nostaa esiin muodon, joka on pitänyt pintansa aikakausien, trendien ja muotoilun muutoksissa aina yhtä ajankohtaisena ja tyylikkäänä. Graafinen yksinkertaisuus ja suorat linjat ovat ehdoton valinta sisustajalle, joka arvostaa arkkitehtonisen tyylikästä muotoilua ja sisustuksen aikaakestävyyttä. Ovelus arvostaa niitä myös ja on suunnitellut tuoteperheensä kunnioittamaan näitä suomalaisten rakastamia puhtaita, klassisia linjoja.

Lankkupaneelilla luot arkkitehtonisen näyttäviä pintoja korkeisiin huonetiloihin tai graafista selkeyttä skandinaaviseen kotiin. Kapeammalla rimapaneelilla luot sisustukseen pehmeää kodikkuutta ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Rimakatto voi pelkällä olemassaolollaan olla huonetilassa juuri ”se juttu”. Upea, katseen kiinnittävä elementti, joka nostaa koko huonetilan aivan omaan luokkaansa. Peruspaneeleille, sisustuslevyille ja mdf:lle vaihtoehtoa etsivä on tässä löytänyt etsimänsä.

Värisuunnittelu

Ovelus-paneelijärjestelmän sävymaailma on rakennettu sekä kestämään aikaa että kunnioittamaan sisustusmaailman ajan henkeä. Tuotteiden värivalikoimasta löytyy sekä puunsävyjä että aina klassiset musta, valkoinen ja harmaa. Luonnon sävyistä poimittu siniharmaa tuo raikkautta ja on kauniisti yhdistettävissä esim. vaaleaan puunsävyyn.

Ovelus-tuotteiden värivalikoima on suunniteltu yhteistyössä sisustus- ja väriammattilaisten kanssa palvelemaan sekä ajan hengen sisustussuuntauksia että aikaa kestävää sisustamista. Värisävyt ja pintakäsittelyt on valittu siten, että sävyjen yhdisteleminen on helppoa sekä keskenään että suhteessa sisustettavan tilan muihin materiaaleihin ja värisävyihin. Kun valitset esimerkiksi tammiparketin kanssa Ovelus-paneelin, jossa on tammensävyinen välilista, toimii paneeliseinä harmonisena osana tilan sisustuksellista kokonaisuutta. Kuultovaaleaa paneelia tai välilistaa voi yhdistellä joihinkin saarniparketteihin, harmaan sävyt ovat yleisiä betoni- ja laattalattioissa. Mustaa ja valkoista on vastaavasti helppo toistaa missä tahansa muissa sisustuselementeissä.

Värivalikoimamme mahdollisuuksia hyödyntäen saat Oveluksesta tyylikkään, sisustuksellisen tunnelmanluojan osaksi kotisi sisustusta!